Opwarmen voor de California

Ferrari California
Ferrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari CaliforniaFerrari California
Nog een week en dan kruipen we zelf achter het stuur van de Ferrari California. De meest veelzijdige Ferrari aller tijden als we het merk mogen geloven, en er is meer beeld vrijgegeven wat aan moet tonen dat het ook werkelijk zo is.
Natuurlijk zijn er vaker Ferrari's geweest met zitplaatsen achterin, zoals de 412, de 456 en de 612. Achterin zitten kan ook weer in de California, maar da's wel de eerste Ferrari met een opvouwbare hardtop. En dat maakt hem de meest veelzijdige Ferrari ooit. Hij heeft achterzitjes die neerklapbaar zijn, en dan heb je nog behoorlijk wat laadruimte ook. Met de kleine op pad gaan is geen probleem, al lijkt het ons wel handig om bij het monteren van de Maxi-Cosi het dak even open te zetten.
De auto is spider en coupé ineen. Het is de eerste Ferrari met een direct ingespoten V8, iets wat we de komende jaren in nieuwe modellen gaan terugzien en het is de eerste Ferrari met een versnellingsbak met dubbele koppeling. Hoe fijn het nieuwe raspaardje is, kunnen we u over ruim een week vertellen maar tot die tijd kunt u al genieten van de nieuwe beelden van de California.

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.