Open Fiat 500X Yachting in beeld

500X Cabrio

Fiat 500X Yachting (teaser)

De Fiat 500X is waarschijnlijk niet de eerste auto waar je aan denkt bij het horen van het woord 'Cabrio'. Toch werd een 500X Cabrio begin dit jaar aangekondigd. Van die opengewerkte cross-over  kunnen we je nu de eerste afbeeldingen laten zien.

In januari dit jaar werd bekend dat Fiat de 500X een cabrio-versie zou geven. Wie de Italianen een beetje kent, weet dat de aanduiding 'Cabrio' bij het merk een iets andere betekenis heeft dan bij andere fabrikanten. Zo is de Fiat 500C in feite helemaal geen cabriolet, de dakboven en raamstijlen blijven immers fier overeind. Wel heeft de 500C een stoffen roldakje dat ver zich tot vrijwel bovenaan de achterklep laat openen. Nu krijgt ook de 500X een open versie. Die luistert naar de naam Yachting, maar is nog minder een cabriolet dan zijn kleinere broertje.

Olivier Francois, topman van Fiat, slingert via de digitale kanalen een korte video de wereld in van de Fiat 500X Yachting, uitgerust met een stoffen roldak dat minder ver opent dan bij de 500C. Het lijkt een speciale uitvoering van de 500X te worden, compleet met houtaccenten in het interieur en wat Fiat 'oceaanblauwe' details noemt. Op de voorschermen is de naam van de uitvoering te lezen.

De Fiat 500X Yachting wordt - als we het begeleidend schrijven van Francois mogen geloven - vandaag gepresenteerd. Nog heel even geduld dus.

PRIVATE LEASE Fiat 500X

Leaseplan
Fiat 500X 1.5 Hybrid Cross (5D/7A)
€ 519
 
Fiat
Fiat 500X 1.5 Hybrid Club Cabrio (5D/7A)
€ 525
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.