Officieel: Aston Martin Rapide

Officieel: Aston Martin Rapide
Officieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin RapideOfficieel: Aston Martin Rapide
Wie niet wist dat Aston Martin met een vierdeurs-auto ging komen heeft de afgelopen jaren onder een steen gelegen, maar nu is de bloedmooie Rapide eindelijk officieel onthuld!
James Bond kan nu eindelijk met goed fatsoen meerdere dames uitnodigen voor een avondje uit: deze vierdeurs Aston Martin biedt ook de achterpassagiers voldoende ruimte. Het merk zelf spreekt van een 'praktische gezinsauto' en is naar eigen zeggen vooral blij dat het nu een Aston Martin kan aanbieden aan 'iedere sportwagenkoper, ongeacht zijn levensstijl'. Om ook de achterpassagiers bij het rijden te betrekken zijn de achterstoelen iets hoger en meer naar het midden geplaatst dan de voorstoelen, zodat je ook vanaf daar een goed zicht op de weg hebt. Nog wat zeer merkwaardige feiten voor een Aston: de bagageruimte is 301 liter groot en als je de banken omklapt, wordt dat 750 liter. Snel naar de motor dan maar, die al wat bekendere waardes tentoonspreidt. De 6,0-liter V12 levert 477 pk bij 6.000 tpm en 600 Nm bij 5.000 tpm. Standaard krijgt de auto een zestrapsautomaat mee, die uiteraard ook met flippers achter het stuur te bedienen is. Prijzen zijn nog niet bekend, maar voor potentiële kopers is dat vermoedelijk toch niet zo relevant.

Lezersreacties (116) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.