Nu in het echt: Honda Vezel van Mugen

Honda Vezel Mugen
Honda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel MugenHonda Vezel Mugen
Vorige week lekte de folder al uit, en nu is-ie dan officieel: de Honda Vezel van Mugen.

Toegegeven: de Mugen-Vezel is voor ons Europeanen niet zo heel relevant, want de producten van de Honda-verfraaier vinden meestal niet hun weg naar onze contreien. Omdat we vorige week echter al een lekkermakertje in de vorm van de uitgelekte folder lieten zien, komen we er natuurlijk niet onder uit om ook de officiële versie te behandelen.

Mugen voorziet Honda's kersversie crossover van behoorlijk opvallende opzetstukken voor de voor-en achterbumper, en ook de sideskirts krijgen er wat volume bij. Belangrijk item bij dit bedrijf is traditiegetrouw de grille, die er dankzij een zilvergrijs gespoten paneel bijzonder uitziet.

Dit blauwe exemplaar is voorzien van een heel bijzonder setje velgen: binnen de grijze spaken bevinden zich kleinere, zwart gespoten exemplaren. Een sportonderstel zorgt voor een betere opvulling van de wielkasten.

Naast het optische pakket komt Mugen met tal van losse accessoires. Van einddemper tot remblokken en van binnenspiegel tot zelfs een radiateurdop: alles kan gepersonaliseerd worden door de Japanners. Mugen is er snel bij met de speciale spulletjes: de Vezel is enkele dagen geleden op de Japanse markt geïntroduceerd, de opsmuk is vrijwel tegelijkertijd op de markt verschenen.

Wij Europeanen moeten nog even wachten op de auto: de Vezel - die hier overigens waarschijnlijk een andere naam krijgt - komt naar verwachting pas in 2015 onze kant op.

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.