Honda Vezel is productieversie Urban SUV

Honda Vezel is productieversie Urban SUV
Honda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUVHonda Vezel is productieversie Urban SUV
Ook Honda waagt zich aan de compacte cross-over. De Japanse productieversie van de Urban SUV Concept debuteert vandaag op de Tokyo Motor Show. Z'n naam? Honda Vezel.

Honda heeft de Vezel vooral als SUV willen ontwerpen, maar zegt een snufje coupé-DNA te hebben gebruikt voor de bovenkant van de auto. Het gevolg is een net iets sportievere verschijning dan bij de concurrentie, hoopt het Japanse merk.

In Japan komt de Vezel met twee aandrijflijnen. De benzinemotor is een 1,5-liter viercilinder met directe injectie, er is ook een hybride Vezel die een 1,5-liter viercilinder benzinemotor met hoger vermogen combineert met een elektromotor.

De Europese versie van de Vezel komt in 2015 op de markt. Die auto krijgt een andere naam. Welke, dat zal Honda in 2014 bekendmaken.

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.