Nog een jaar wachten op Honda CR-V

Honda CR-V
Honda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-VHonda CR-V 2.2 i-CTDiHonda CR-V 2.0i LS
De vaste volgers van onze website weten het al langer: er is een nieuwe Honda CR-V aan de horizon. Binnenkort kunnen we 'm voor het eerst op een beurs verwachten. In Europa wordt hij pas volgend jaar rond deze tijd verwacht.

Honda was er in 1997 als een van de eerste bij in het segment van de compacte SUV's. De nieuwe CR-V, waarvan je hier uitgelekte foto's ziet, is dan ook al de derde generatie. Zoals gebruikelijk bij Honda, is er zo goed als niets bekend over het nieuwe model. Op de LA Auto Show, later deze maand is hij voor het eerst te zien als 'half productiemodel', aldus de woordvoerder van Honda in Nederland. Dat betekent dat het volgens de officiële lezing nog een concept car is, maar dat de vormgeving niet afwijkt van wat er uiteindelijk in de showroom komt.

In de VS wordt de auto kort na de voorvertoning in LA nog dit jaar in de showrooms verwacht. In Europa staat hij voor 'het einde van 2012 of het begin van 2013' op de kalender. De verwachting is dat er dan kleine viercilinder benzine- en dieselmotoren beschikbaar zullen zijn

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.