Noble ook in België en Luxemburg

Noble M14 komt in najaar

Noble ook in België en Luxemburg
Van der Kooi Sportscars, de Nederlandse importeur van Noble, gaat ook de verkoop van het merk in België en Luxemburg voor zijn rekening nemen. In oktober komt Noble bovendien met een derde model.
Van der Kooi Sportscars, de Nederlandse importeur van Noble, gaat ook de verkoop van het merk in België en Luxemburg voor zijn rekening nemen. In oktober komt Noble bovendien met een derde model. Sinds het begin van dit jaar wordt het Britse sportwagenmerk Noble door Van der Kooi Sportscars uit Lochem geïmporteerd. Het merk is al sinds jaar en dag de importeur van Lotus voor ons land. Nu breidt Van der Kooi de distributie van Noble uit naar België en Luxemburg. Men zoekt nog naar dealers in beide landen.
Op het moment heeft Van der Kooi de Noble M12, de M12 GTO 3-R en de M400 in het programma. In het najaar komt daar de M14 bij. Vorig jaar, tijdens de British Motor Show werd van die auto een concept gepresenteerd. Nu is bekendgemaakt dat die auto in oktober ongewijzigd in productie gaat. Dan komt de auto ook meteen naar de Benelux.