Nissan X-Trail als X-Scape

Nieuwe topuitvoering... met drone!

Nissan X-Trail als X-Scape
Nissan heeft een mechanische vriend voor de X-Trail bedacht. Bij een nieuwe topversie wordt namelijk een drone meegeleverd met de Japanse cross-over.

Nissan presenteert de X-Trail X-Scape, een nieuwe uitvoering met een wel heel bijzondere feature. Wie de X-Scape bestelt, krijgt namelijk de beschikking over een drone om zowel foto's als video's mee te kunnen schieten.

De drone is uitgerust met GPS- en tracking-systemen waarmee de gerobotiseerde gadget foto's en video's kan maken van "[...] avontuurlijke uitstapjes." De drone is een Parrot Bebop 2 die 500 gram weegt. De X-Trail zelf is gebaseerd op uitrustingsniveau Tekna en is zowel met benzine- als met dieselmotor te krijgen. De levering start in april. De vanafprijs is vastgesteld op € 39.290.

Nissan trekt graag de aandacht met de X-Trail. Onlangs maakten we kennis met de X-Trail 4Dogs Concept, een conceptuele uitvoering die je trouwe viervoeter in de watten legt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.