Nissan warmt op voor aangescherpte GT-R

Godzilla loopt op laatste benen

Nissan GT-R teaser
Met de huidige GT-R liet NIssan zien over genoeg kennis en kunde te beschikken een absurd snelle supercar op de wereld te kunnen zetten. In New York zal een aangescherpte versie zijn debuut beleven.

De in 2007 in productie gegane GT-R wist in rap tempo de harten van supercarliefhebbers te stelen. De vliegensvlugge Nissan - zijn agressieve verpakking leverde hem de bijnaam Godzilla op - zal tijdens de New York International Auto Show de nodige aandacht naar zich toe trekken. Nissan zal er namelijk een aangepaste versie aan het Amerikaanse publiek tonen.

Jaarlijks voert Nissan een modeljaarupdate voor de GT-R voor en ook nu lijkt dat weer te gebeuren. We verwachten wederom kleine optische aanpassingen en ook in het interieur worden kleine wijzigingen doorgevoerd. Onder de kap krijgt de GT-R er mogelijk een paar pk's bij, maar wereldschokkend zal de vermogenstoename niet worden. Let wel: de huidige serie perst al liefst 550 pk uit zijn 3,8-liter biturbo V6. Volgende week weten we meer.

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.