Nissan schaaft Patrol minimaal bij

Nissan schaaft Patrol minimaal bij
Nissan schaaft Patrol minimaal bijNissan schaaft Patrol minimaal bijNissan schaaft Patrol minimaal bijNissan schaaft Patrol minimaal bijNissan schaaft Patrol minimaal bijNissan schaaft Patrol minimaal bij
De zesde generatie van de Patrol is hier helaas niet te koop, maar in het buitenland vindt de terreinbeul gretig aftrek. Nissan heeft nu z'n licht opgefriste versie gepresenteerd.

De Patrol is in 2010 in z'n zesde generatie beland. Met name in het Australië en het Midden-Oosten is de alleskunner behoorlijk populair, en ook de Amerikanen schaffen meer dan eens een gloednieuw exemplaar aan, al is het dan een tot Infiniti QX56 omgetoverd model.

De gewijzigde versie krijgt een nieuwe grille, waarin het honingraatpatroon heeft plaatsgemaakt voor horizontale en diagonale lamellen. De bumper is net even anders getekend en in de koplampen komen we nu led-verlichting tegen. Vanbinnen houdt Nissan de facelift beperkt tot een nieuw infotainmentsysteem.

Onder de kap houdt een 400 pk sterke 5,6 liter V8 zich schuil. Schakelen doet de 5.140 mm lange Patrol middels een zeventrapsautomaat.

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.