Nissan Murano zuiniger dus goedkoper

Nissan Murano
Nissan zet de nieuwe Murano voor een prijs van 65.000 euro in de showrooms. Tot de komst van de diesel in 2010 is er geen keus, er komt voorlopig alleen een 3.5 V6 en die is er maar in een uitrusting.
Met een nieuw uiterlijk arriveert de Nissan Murano in de showrooms, en hij is 4.000 euro minder duur dan zijn voorganger. De aangepaste 3.5 V6 levert nu 255 pk, een winst van 21 pk en die motor is in de nieuwe Murano ook weer gekoppeld aan een CVT. Nissan heeft de continu variabele transmissie verbeterd en door minder wrijvingsverlies belooft de fabrikant een lager verbruik, de V6 moet 10,9 liter per 100 kilometer kunnen halen. De vorige versie verbruikte 13,2 liter per 100 kilometer, en dat verklaart de lagere prijs van de nieuwe, het scheelt immers slurptax. Er is geen keus uit verschillende uitrustingsniveaus, maar er zit genoeg op. Zo heeft de Murano standaard een elektrisch te bedienen achterklep, een glazen dak dat loopt van de A-stijl tot de C-stijl en een dodehoekcamera aan de rechterbuitenspiegel. Nissan voorziet de Murano in Europa bovendien van een zelfherstellende lak, een beschermlaag beschermt de onderliggende laklaag tegen kleine beschadigingen.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.