Nieuwe Skoda Fabia duikt op

Nieuwe Skoda Fabia duikt op
Gisteren stuurde Skoda zelf nog een foto de wereld in van alleen een koplamp, nu verschijnt de nieuwe Skoda Fabia gewoon in z'n geheel en bijna ongecamoufleerd op internet. Verrassend is het uiterlijk niet, op de Salon van Parijs, begin oktober, laat hij zich voor het eerst officieel zien.

Een Chinese website heeft de foto's van deze Skoda Fabia gepubliceerd. Hij kan een wasbeurt goed gebruiken, maar het was uiteraard nog niet de bedoeling dat de auto al getoond zou worden. De Fabia van de derde generatie komt rond de jaarwisseling in de Nederlandse showrooms te staan, in de herfst gaan we er als autopers voor het eerst mee rijden.

De Fabia dook dit jaar al vaker op met camouflage, en die foto's onthulden al veel van het uiterlijk. De Fabia lijkt wat minder hoog dan de huidige generatie al is het qua uiterlijk nog typisch een Skoda. Geen poespas dus.

Naar verluidt krijgt de Fabia qua onderstel deels componenten van het MQB-platform, maar deze B-segmenter opereert natuurlijk wel een segment lager dan de bekende modellen met die techniek.

Het zal zeker nu deze beelden zijn opgedoken niet lang meer duren eer Skoda zelf de foto's van de nieuwe B-segmenter vrijgeeft.

Verdere details lees je hier.

PRIVATE LEASE Skoda Fabia

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (68) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.