Nieuwe Ford F-150 vanboven

Ford F-150 teaser

Ford kondigt op zijn Amerikaanse Facebookpagina het exacte tijdstip aan waarop het de nieuwe F-150 presenteert. De aankondiging komt hand in hand met een afbeelding waarop de nieuwe pick-up vanboven is te zien.

De F-150 speelt in de Nederlandse en Europese automarkt slechts een zeer beperkte rol. De pick-up wordt officieel niet in onze regionen geleverd, maar in de Verenigde Staten is het ruimschoots de best verkochte auto. Vorig jaar verlieten bijna 900.000 F-150's de Amerikaanse showrooms, en daarmee hield de pick-up de Ram pick-ups, waarvan zo'n 635.000 stuks werden verkocht, ruimschoots op afstand. Een belangrijke onthulling dus voor Ford.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de veertiende generatie F-150 die de huidige in 2014 gepresenteerde serie opvolgt, niet alleen met een hybride aandrijflijn, maar zelfs ook met een elektrische aandrijflijn leverbaar wordt. Uiteraard komen er ook gewoon benzinemotoren met zes en acht cilinders. Ook ligt het voor de hand dat de Powerstroke-dieselmotor zijn weg weer naar de snuit van de F-150 vindt. Vrijdag weten we alles, dan beleeft het Amerikaanse succesnummer zijn digitale publieksdebuut.

PRIVATE LEASE Ford F-150

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.