Nieuwe elektrische Renault Scénic betrapt

Ook tot 700 kilometer bereik?

Spyshots Peugeot 5008
Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008Spyshots Peugeot 5008

Betrapt: de nieuwe Renault Scénic. De nieuwe Renault Scénic krijgt alleen elektrische aandrijflijnen en wordt een heel ander model dan zijn voorganger(s).

In eerste instantie leken we op deze spionagefoto's de nieuwe elektrische Peugeot E-5008 te zien, maar dat blijkt tóch niet het geval. We hebben hier niet te maken met een nieuwe elektrische Peugeot, maar wél met een andere elektrische nieuwkomer uit Frankrijk. De auto die onder dit psychedelische stickerwerk verborgen gaat is namelijk de nieuwe Renault Scénic.

De Renault Scénic was altijd een MPV, maar wordt straks 'gewoon' een cross-over. Renault blikte met de Scénic Vision in het voorjaar van 2022 al vooruit op de komst van een nieuwe Scénic en inmiddels blijkt het testwerk dus begonnen. De nieuwe Renault Scénic komt op het CMF-EV-platform te staan en wordt een regelrechte concurrent van auto's als de Skoda Enyaq iV en Nissan Ariya. Hij wordt dus een maatje grotere dan de formaattechnisch bescheiden Renault Mégane E-Tech Electric.

PRIVATE LEASE Renault

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.