Nieuw Mazda-museum geopend

Meer dan 45 klassieke Mazda's

Mazda-museum Augsburg
Mazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum AugsburgMazda-museum Augsburg
Mazda heeft een meer dan interessante geschiedenis, iets wat het Japanse merk in Europa koestert door in het in Zuid-Duitsland gelegen Augsburg een hagelnieuw museum te openen.

Het zojuist geopende Mazda-museum is Mazda's eerste museum in Europa en tevens de eerste buiten de Japanse landsgrenzen.

Het merk uit Hiroshima zet in Augsburg zijn bijna 100-jarige geschiedenis in de schijnwerpers. Bezoekers kunnen zich vergapen aan meer dan 45 klassieke Mazda's, modellen die niet altijd in Europa leverbaar waren.

Liefhebbers van de Cosmo Sport, de Luce RX87 of de in Europa bekendere RX-7s kunnen die auto's uiteraard van dichtbij bekijken. Ook minder sportieve maar daarom niet minder bijzondere auto's als de R360, de K360 en de 1000 Coupé kunnen er op de nodige aandacht van liefhebbers rekenen.

Fotospecial:

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.