Niche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniers

Houtinleg en 'gereedschapskisten'

Niche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniers
Niche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniersNiche gevuld: Bentley Bentayga voor valkeniers
Je zal maar naarstig op zoek zijn naar een geschikte manier om je valk mee te nemen in je Bentley Bentayga. De Britten bieden nu de oplossing dankzij Bentley's Mulliner-afdeling.

Bentley presenteert namelijk de Bentayga Falconry by Mulliner, in feite niets meer dan een gepersonaliseerde Bentayga met een hele rits valkeniersbenodigdheden. Dat betekent uiteraard niet dat Bentley's Mulliner-tak er geen werk van heeft gemaakt.

De 'Falconry-kit' bestaat uit twee opslagdozen van natuurlijke kurk die in de bagageruimte van de Bentayga zijn geplaatst. De lades in deze dozen zijn voorzien van alle denkbare valkeniersattributen. Zaken als de leren maskers voor de ongetwijfeld prijzige valk - sommige exemplaren zijn ruim een miljoen dollar waard - zijn met de hand gemaakt.

Het gehele interieur van de Bentayga is bedekt met rood leer en op het dashboard vinden we een houtmozaïek dat uit 430 stukjes bestaat. Weer een niche gevuld.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.