Mitsubishi Space Star en ASX aangescherpt

Dubbel Mitsubishi-nieuws in Los Angeles

Mitsubishi Space Star en ASX facelift
Mitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX faceliftMitsubishi Space Star en ASX facelift

Mitsubishi heeft de Los Angeles Auto Show aangegrepen om twee vernieuwde modellen te presenteren. Zowel de kleine Space Star als de ruigere ASX zijn van een reeks noviteiten voorzien.

We trappen af met de kleinste van het duo: de Space Star. De in de Verenigde Staten Mirage geheten kloeke A-segmenter krijgt een gewijzigd front mee van z'n Japanse fabrikant. Een nieuwe motorkap, een gewijzigde grille, nieuw bumperwerk aan zowel de voor- als achterzijde, gewijzigde koplampunits en een achterspoiler: de Space Star moet er weer helemaal tegenaan kunnen.

Vanbinnen krijgt de Space Star de beschikking over nieuwe stoffen, een gewijzigd instrumentenpaneel en een nieuw stuurwiel. Ook Apple CarPlay en Android Auto worden door de kleine Japanner ondersteund. Verder zegt Mitsubishi de ophanging te hebben verbeterd aan met name de voorzijde. Grotere remschijven aan de voorzijde en grotere remtrommels aan de achterzijde moeten het remgedrag verbeteren.

Dan de ASX. De in de Verenigde Staten Outlander Sport geheten cross-over is namelijk eveneens in een opgefriste verpakking gepresenteerd in Los Angeles. De ASX is voorzien van een gewijzigd front dat nu volgens Mitsubishi's Dynamic Shield-principe is getekend. De overige aanpassingen zijn minder opvallend. De ASX krijgt de beschikking over elektrisch inklapbare zijspiegels waarin led-richtingaanwijzers zijn verwerkt, kleine randjes rond de wielkasten, een automatisch dimmende binnenspiegel en nieuw 18-inch metend lichtmetaal.

Net als de Space Star krijgt ook de ASX een nieuw stuurwiel in z'n binnenste gemonteerd. Ook voorziet Mitsubishi de cross-over van nieuwe stoffen en een nieuw 6.1 inch metend scherm voor het infotainmentsysteem.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.