Mini met elektropet gekiekt

Mini E Race Coupé
Mini E Race CoupéMini E Race CoupéMini E Race CoupéMini E Race CoupéMini E Race Coupé
Van de Mini Coupé valt ook prima een elektroracer te maken. Onze spionagefotograaf kwam geheel onverwachts deze E Race Coupé tegen!

In 2010 joeg Mini z'n E Race Cooper over de Nürburgring. De behoorlijk onder handen genomen Mini E legde een rondje over de Groene Hel in minder dan 10 minuten af, 09:51,45 minuten om precies te zijn. DTM-coureur Thomas Jäger zat achter het stuur van de 204 pk sterke en extra licht gemaakte elektro-Mini.

Deze week is onze spionagefotograaf iets spannends tegen het lijf gelopen. We zien een Mini Coupé, die met het 'achterstevoren zittende petje', in camouflagejas die voorzien is van een prominent aanwezige taartschep op de achterzijde. Een rolkooi en sportstoelen ontbreken natuurlijk niet. Volgens de spionagefotograaf werd dit bijzondere elektromonstertje getest tegen de Mini E. We verwachten volgend jaar opnieuw een mooi bericht van Mini over z'n nieuwste avonturen op de Nordschleife. Ongetwijfeld is deze nieuwe E Race Coupé weer een tandje sneller dan z'n voorganger, de E Race Cooper.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.