Mercedes-Benz SLR van Hamann te koop in Dubai

Mercedes-Benz SLR van Hamann te koop in Dubai
Mercedes-Benz SLR van Hamann te koop in DubaiMercedes-Benz SLR van Hamann te koop in DubaiMercedes-Benz SLR van Hamann te koop in DubaiMercedes-Benz SLR van Hamann te koop in DubaiMercedes-Benz SLR van Hamann te koop in Dubai
Wie wil opvallen in supercarland kan z'n dure speeltje naar een tuner brengen, maar je kunt natuurlijk ook opteren voor een kant-en-klaar opgetuigd exemplaar. In Dubai staat een mooi voorbeeld te koop uit die laatste categorie: een Mercedes-Benz SLR McLaren van Hamann.

Als een tuner zich met een supercar bezighoudt resulteert dat vaak in een auto die meer tegen- dan voorstanders heeft. Logisch: opvallende opsmuk is nu eenmaal niet ieders smaak. Het Duitse Hamann staat niet bekend als de meest subtiele onder de tuners, en dat laat deze SLR duidelijk zien. We zien een wit exemplaar waarvan de zwarte, carbon uitbouwset weinig moeite doet één geheel te vormen met de rest van de carrosserie. De overwegend zwarte wielen zijn uitgevoerd met ontrasterende , glimmende boutjes, en in plaats van twee zien we nu drie uitlaatpijpen uit ieder voorspatbord steken.

Dit wit/zwarte monster staat te koop bij Formula Motors in Dubai en heeft een vraagprijs van 1.100.000 Dirham, zo'n 220.000 euro.