Mercedes-Benz kondigt zelf GLS aan

Nog eventjes geduld

Mercedes-Bens GLS
Mercedes-Bens GLSMercedes-Benz GLS gelektMercedes-Benz GLS gelektMercedes-Benz GLS gelektMercedes-Benz GLS SpyshotsMercedes-Benz GLS SpyshotsMercedes-Benz GLS-klasseMercedes-Maybach GLS-klasseMercedes-Bens GLS 350 dMercedes-Bens GLS 350 dMercedes-Bens GLS 350 dMercedes GLS-klasse

Een dag nadat het mediapakket van de gloednieuwe GLS onbedoeld op het internet terechtkwam, kondigt Mercedes-Benz nu zelf de komst van zijn luxueuze SUV aan.

Zoals verwacht beleeft de GLS zijn werelddebuut tijdens de New York International Auto Show. Over een tijdstip laat Mercedes-Benz nog niks weten, want het merk spreekt enkel over de 17e als de grote dag. Het recept voor de GLS blijft hetzelfde: een grote en luxueuze SUV voor een segment boven de pas geïntroduceerde GLE.

Zoals op de gelekte beelden was te zien en wat ook doorschemert op deze nieuwe teasers is dat Mercedes de GLS van het nieuwe familiegezicht voorziet. De interieurverlichting die op de teasers brandt, laat de grote lijnen zien. Zoals verwacht schroeft Mercedes het bekende nieuwe interieur met het uitgebreide MBUX-infotainment in het vlaggenschip.

Het is een beetje afhankelijk van het tijdsverschil, maar we verwachten voor later vandaag de officiële onthulling.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.