Mercedes B-klasse met Brabus-saus

Mercedes B-klasse met Brabus-saus
Mercedes B-klasse met Brabus-sausMercedes B-klasse met Brabus-sausMercedes B-klasse met Brabus-sausMercedes B-klasse met Brabus-sausMercedes B-klasse met Brabus-saus
De Mercedes-tuners van Brabus presenteren hun visie op de nieuwe B-klasse. Zowel aan het uiterlijk als de techniek kan Brabus het een en ander veranderen.
De Mercedes-tuners van Brabus presenteren hun visie op de nieuwe B-klasse. Zowel aan het uiterlijk als de techniek kan Brabus het een en ander veranderen.

Wie zijn Mercedes B-klasse naar Brabus brengt, kan kiezen voorde PowerXtra Performance Kit. Die zorgt er voor dat de B200 50 pk meer kan leveren wat het totaal op 190 pk brengt. Het maximale koppel stijgt van 300 naar 350 Nm. Met de Performance Kit kan de B200 CDI een topsnelheid halen van 215 km/u en de sprint van 0 naar 100 gaat in 8,4 seconden. Ook de B180 CDI kan van een Performance Kit worden voorzien.

Brabus slaat zich op de borst omdat de getunede B-klasses ondanks hun aanpassingen gewoon voldoen aan de Euro IV emissie-eisen. Ook een roetfilter is in combinatie met de tuning geen probleem. Brabus is nog bezig met het ontwikkelen van een tuningset voor de B200 Turbo, de snelste motor uit het programma van de B-klasse.

De uiterlijke wijzigingen omvatten onder meer een imposante voorspoiler die onder het standaardexemplaar wordt gemonteerd. In de voorspoiler kan vervolgens en opvallende mistlampenset worden geplaatst. Voorts zijn er zijskirts, waarvan Brabus vindt dat ze de auto een langer en slanker uiterlijk geven. Een bijzondere optie is de LED-verlichting, die bij het ontgrendelen van de auto de grond eromheen verlicht.

Ook zijn er voor de B-klasse verchroomde spiegels, een skirt onderaan de achterbumper met ruimte voor de 2 verchroomde uitlaatpijpen die vastzitten aan een sportuitlaatsysteem. Brabus kan de B-klasse maximaal 3 cm verlagen. Het bijzondere uiterlijk wordt afgemaakt door lichtmetalen wielen in de maten 17 of 18 inch. Natuurlijk kan ook het interieur geheel worden aangepast: zo zijn er zijn diverse aluminium accenten en Brabus-logo's die indien gewenst kunnen oplichten.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz B-klasse

Arval
Mercedes-Benz B 180 Business Line (5D/7A)
€ 572
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz B 180 Business Line (5D/7A)
€ 664
 

Gerelateerde forumtopics