Maserati Grecale zuurstokroze als Barbie-editie

Barbiecore

Maserati Grecale Barbie

Maserati heeft een wel heel opvallende versie van de Grecale getoond. De kleinere SUV-broer van de Levante krijgt met hulp van Barbie een zuustokroze jasje.

Het merk met de Drietand kreeg een samenwerking met Poseidon ogenschijnlijk niet voor elkaar en dus haakt het merk aan bij Barbie. Samen met Barbie's moederbedrijf Mattel heeft Maserati een zuurstokroze Grecale gepresenteerd, waarmee de Italianen naar eigen zeggen inhaken op het Barbiecore-fenomeen, een stijl die is geïnspireerd door de bekende Barbiepoppen.

Het blijft overigens niet bij één exemplaar, Maserati geeft namelijk aan dat de Barbieroze Grecale een ultra-limited edition is. Ideaal voor wie zijn zakelijke meetings afwisselt met glamoureuze events, zo lezen we in een begeleidend schrijven. Er komen twee versies van de Barbie-Grecale waarvan de eerste nu is onthuld. Een deel van de verkoopprijs van deze speciaal voor de Verenigde Staten bestemde variant komt ten goede aan het Barbie Dream Gap Project, een initiatief van het merk Barbie dat samenwerkt met goede doelen om gelijke kansen te helpen bieden aan meisjes. De tweede speciale editie komt volgend jaar.

Maserati Grecale Barbie

Maserati Grecale

De opvallende Grecale heeft de krachtigste motor onder de kap die in de SUV verkrijgbaar is: de 530 pk sterke variant van de Nettuno V6. De knalroze en met glitters afgewerkte Grecale heeft onder meer gele accenten, een Barbie-logo op de C-stijl en en Barbie-opschrift op de voorschermen. Vanbinnen geeft Maserati de Grecale Barbie een zwart lederen interieur met roze stiksels en - je raadt het al - B-emblemen op de hoofdsteunen en een hele reeks knalroze panelen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.