Lorinser stort zich op Smart Fortwo

Kleine knul krijgt kapsones

Lorinser Smart Fortwo
We wachten met smart op de komst van een Fortwo die door Brabus onder handen is genomen. Tot die tijd zullen we deze variant van Lorinser maar moeten beschouwen als 'next best thing'.

Het is nog even wachten op een échte Smart-met-Brabus-spieren, dus heeft de Duitse tuner Lorinser geprobeerd er het beste van te maken. We krijgen een Fortwo te zien waar een forse bodykit op is geschroefd om de stadsrakker net dat beetje extra optische kracht te geven.

We zien een Fortwo met een nieuwe voorbumper, sideskirts en een stevige achterbumper waarin zelfs een diffuser is verwerkt. De Smart wordt bovendien stevig tegen het asfalt gedrukt dankzij een verlagingset. Ogenschijnlijk enorm zesspaaks lichtmetaal vult de wielkasten helemaal op. Ook staat een aangepast uitlaatsysteem op de bestellijst, maar extra spierkracht lijkt niet de grootste attractie van dit project te zijn. Binnenkort laat Lorinser meer informatie los.

PRIVATE LEASE Smart Fortwo

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.