Lexus IS Wax Edition heeft platenspeler in handschoenenvakje

Waarom

Lexus IS Wax Edition

Een bijzondere marketinguiting van Lexus in de Verenigde Staten. Het merk is er een samenwerking aangegaan met twee artiesten en muziekwebsite Pitchfork. Het resultaat: de Lexus IS Wax Edition, met een platenspeler in het handschoenenvakje.

De Wax Edition is een one-off waarmee Lexus ongetwijfeld de aandacht naar de medio 2020 grondig vernieuwde IS wil trekken. Daar haakt het DJ en producer MC Madlib en artiest en producer Kaytranada - wij moesten ze ook opzoeken - en muziekmagazine Pitchfork voor aan.

Lexus IS Wax Edition

Lexus IS Wax Edition

De twee artiesten hebben samen een nummer uitgebracht dat in de Lexus IS Wax Edition debuteert. Jazeker. In het handschoenenvakje is een platenspeler verwerkt die onderweg muziek kan afspelen zonder dat de naald daarbij overslaat. De speciale platenspeler is met een 3D-printer vervaardigd uit koolstofvezel en heeft diverse aluminium delen. Het apparaat kan gewoon volwaardige elpee's afspelen. De platenspeler stuurt zijn audio via een 17 speakers tellend audiosysteem van Mark Levinson het interieur in.

Relevant nieuws? Welnee, maar het is bijzonder om te zien welke ideeën autofabrikanten zo nu en dan uit de kast trekken om hun waren onder de aandacht te brengen.

Video

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.