Leren stoelen voor speciale David Brown Speedback

Silverstone Edition debuteert in Genève

David Brown Speedback Silverstone Edition
Slechts tien stuks worden er gemaakt van David Browns nieuwste creatie. We wisten al het één en ander, nu teasen de Britten met de stoelen voor de David Brown Speedback Silverstone Edition.

"Het meest prestatiegerichte model." Zo noemen ze bij de kleine Engelse fabrikant David Brown Automotive dit nieuwe model. Volgende week halen de makers het doek van de op de bestaande Speedback GT gebaseerde Silverstone Edition. Bij eerder tease-materiaal maakten we kennis met de naam en enkele details, nu zien we de stoelen die in de extra sportieve variant worden geplaatst. De kuipstoelen worden in leer aangekleed en zijn afgewerkt met stiksels die laten zien in welke Special Edition je rijdt.

De auto belooft stukken agressiever te ogen dan de Speedback GT die we al kennen. Inspiratiebron zijn de GT-racers uit de jaren 50 en 60. Daarnaast liggen er een stuk meer paardenkrachten klaar voor de Silverstone Edition: de Jaguar-V8 krijgt een upgrade van 82 pk naar 600 pk. 6 maart is de grote dag: dan halen ze bij David Brown Automotive het doek van de Speedback Silverstone Edition.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.