Lamborghini Huracán Spyder Performante

Open monster nagenoeg ongecamoufleerd!

Lamborghini Huracán Performante Spyder
In maart toonde Lamborghini de topper van de Huracán-reeks, de Performante, voor het eerst aan het publiek. De open Spyder-versie van die auto is eveneens onderweg en laat zich vandaag in nagenoeg ongecamoufleerde toestand bewonderen!

Toegegeven: wie een beetje fantasie heeft, kan de dichte Huracán Performante en de reguliere Huracán Spyder al samensmelten tot dit geheel. De uiterlijke aanpassingen in de vorm van een veel agressiever gelijnde voorbumper, een zwarte dorpel en een achterzijde die uit niets anders dan luchtinlaten, uitlaten en natuurlijk die vleugel lijkt te bestaan, zijn ook bij de Spyder present. Alleen het achterdek, waar bij de coupéversie een glazen plaat huist die uitzicht biedt op de machtige V10, is bij de Spyder wezenlijk anders van vorm. Dit is dan ook het gedeelte waar nog wél plastic met een psychedelisch motiefje te vinden is.

Verwacht ook onderhuids geen grote verschillen met de dichte Performante. De Huracán Spyder Performante (of Performante Spyder, maar bij de Gallardo kwam 'Spyder' eerst) zal net als zijn Ringrecord verbrekende broertje 640 pk uit zijn 5,2-liter V10 persen. Gecombineerd met een lager gewicht zorgt dat voor nóg meer spektakel dan we van deze Lamborghini gewend zijn. Opvallend aspect aan de opper-Huracán is zijn naam: bij voorganger Gallardo was 'Performante' voorbehouden aan de open versie van de dichte Superleggera, bij de Huracán plakt Lamborghini de naam op beide verschijningsvormen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum