Lamborghini Huracán Performante ook als Spyder

Dakloze extremist teistert Nürburgring

Lamborghini Huracán Spyder Performante
Lamborghini Huracán Spyder PerformanteLamborghini Huracán Spyder PerformanteLamborghini Huracán Spyder PerformanteLamborghini Huracán Spyder PerformanteLamborghini Huracán Spyder Performante
In Genève trok Lamborghini het doek van de overtreffende trap van de Huracán: de Performante. Ook de Huracán Spyder zal de radicale behandeling spoedig ondergaan.

Onze spionagefotograaf wist de lens van zijn camera tijdens een bezoek aan de Nürburgring te richten op een met spoilers volgehangen Lamborghini Huracán Spyder. Dat kan maar één ding betekenen: ook de dakloze Huracán verschijnt op termijn als Performante op de markt.

Stiekem kent de Huracán Spyder Performante ver voor zijn onthulling al geen geheimen meer. Wie zich zijn dichte broer zonder dak kan voorstellen, is al een heel eind. De Spyder Performante krijgt eveneens de beschikking over de tot 630 pk en 600 Nm opgeschroefde variant van de bekende 5,2-liter V10. De dichte Huracán slankte als Performante zo'n 40 kilo af ten opzichte van het standaard exemplaar, voor de Spyder verwachten we net zo'n gewichtsreductie. We mikken op een onthulling tijdens de IAA van Frankfurt in september.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.