Kosteloos en onbeperkt laden voor Model 3

Tesla wijzigt kleine lettertjes

Tesla Model 3
Goed nieuws voor toekomstige en huidige eigenaren van een Tesla Model 3. Ook zij kunnen voortaan gratis en onbeperkt opladen via het Supercharger-netwerk van het merk. Voorheen gold dit alleen voor bestuurders van een Model S of Model X.

Voorwaarde is wel dat je in het bezit moet zijn van een Model 3 in Performance-uitvoering. De wijziging is per 1 augustus ingegaan, maar geldt ook voor exemplaren die voor die tijd al zijn besteld of zelfs al op de oprit staan. Volgens Tesla duurt het drie weken om de noodzakelijke wijziging in het account van het voertuig door te voeren.

Model 3-klanten kunnen net als eigenaren van een Model S of Model X via het zogenaamde referral-programma van het merk hun vrienden ook gratis en onbeperkt laten laden. Hier geldt eveneens een 'maar', aangezien dit voordeel na 16 september komt te vervallen. Vanaf die datum wordt onbeperkt laden omgezet naar één jaar kosteloos laden.

PRIVATE LEASE Tesla Model 3

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (127) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum