Jaguar XJ75 Platinum Concept: da's pas feest

Jaguar XJ75 Platinum Concept
Jaguar XJ75 Platinum ConceptJaguar XJ75 Platinum ConceptJaguar XJ75 Platinum ConceptJaguar XJ75 Platinum ConceptJaguar XJ75 Platinum ConceptJaguar XJ75 Platinum ConceptJaguar XJ75 Platinum Concept
Na de eerder getoonde 75-jaarsmodellen van de XF luidt de XJ75 Platinum Concept pas echt een knalfuif in ter ere van het 75-jarig bestaan van Jaguar.
De XJ75 Platinum is een design concept en hij schittert op het Pebble Beach concours d'elegance. De witte lak, de 22 inch wielen, het vele chroom, het maakt de toch al heel bijzondere limousine een nog apartere verschijning. Het studiemodel moet kopers ook laten zien hoe je zo'n XJ kunt aankleden. Schitterend van buiten, zeer fraaie materialen van binnen. Mooi houtfineer, suède, verfijnd stikselwerk en de horlogier Bremont maakte een mooi klokje voor in het dashboard. Onder de kap geen diesel maar een brute 5.0 V8 Supercharged. Een audio-installatie van 1.200 Watt van het merk Bowers & Wilkins zorgt voor het geluid aan boord van de XJ75 Platinum.

Lezersreacties (55) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.