Jaguar introduceert 5 jaar garantie

Langer veilig

Jaguar XE P250 vs P300 AWD

Jaguar biedt per direct 5 jaar fabrieksgarantie. De nieuwe garantietermijn geldt voor alle modellen van het merk, ongeacht de aandrijflijn.

Wie nu een nieuwe Jaguar koopt krijgt zijn auto met 5 jaar fabrieksgarantie mee. Daarbij maakt het niet uit welk model of welke aandrijflijn je kiest. Dat betekent dat de 5 jaar fabrieksgarantie van toepassing is op de XE, XF (Sportbrake), E-Pace, F-Pace, F-types Coupé en Convertible en de elektrische I-Pace.

Pechhulp

De verlenging van de garantietermijn van 3 tot 5 jaar (of 150.000 km) is niet het enige nieuws op servicegebied van Jaguar. De Jaguar Assistance geheten pechhulp die het merk aanbiedt is vanaf nu jaarlijks met een jaar te verlengen, op voorwaarde dat het reguliere onderhoud door een erkend Jaguar-dealer wordt uitgevoerd én de de auto jaarlijks een zomer- of wintercheck krijgt. Een slimme manier om de Jaguar-rijder aan het officiële dealernetwerk te binden. Ook als de Jags elders in onderhoud zijn geweest maar weer terugkeren naar een officiële Jaguar-dealer is Jaguar Assistance gratis met een jaar te verlengen.

Elke Jaguar wordt voortaan ook geleverd met vijf jaar toegang tot InControl Remote, een systeem dat niet alleen noodoproepen mogelijk maakt, maar waarmee de eigenaar ook overal ter wereld via een applicatie in verbinding met zijn auto staat. De verlenging van de fabrieksgarantie heeft waarschijnlijk enige invloed op de restwaarde van de auto's.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.