Infiniti leent vernieuwde QX50 van China

Infiniti QX50
Infiniti QX50Infiniti QX50Infiniti QX50Infiniti QX50Infiniti QX50Infiniti QX50Infiniti QX50
Infiniti heeft de QX50 subtiel bijgeschaafd. Het eindresultaat is stiekem niet echt nieuw meer, we kennen hem namelijk al van de Chinese markt.

Vorig jaar kregen we de voor de Chinese markt bestemde QX50 te zien. De auto - die z'n leven in de basis in 2007 begon als EX - kreeg een frissere snuit met een nieuwe grille, nieuwe lichtunits en ander bumperwerk. In New York heeft Infiniti nu dezelfde versie geparkeerd voor de Europese en Amerikaanse markt.

Net als de Chinese versie is de auto bijna 11,5 centimeter uitgerekt, waardoor de wielbasis met ruim 8 centimeter toeneemt. Die extra centimeters komen uiteraard ten goede aan de voeten van de achterpassagiers. Verder staat de vernieuwde QX50 zo'n 2 centimeter hoger op z'n poten.

Op motorisch vlak is de QX50 gewoon zichzelf gebleven. Onder de kap dus opnieuw de 320 pk sterke 3,7-liter V6 of een 3.0-liter dieselmotor met 238 pk. Een Nederlandse introductiedatum hebben we nog niet.

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.