Hyundai Sante Fe alleen nog als diesel

Hyundai Sante Fe alleen nog als diesel
Hyundai Sante Fe alleen nog als dieselHyundai Sante Fe alleen nog als dieselHyundai Sante Fe alleen nog als dieselHyundai Sante Fe alleen nog als dieselHyundai Sante Fe alleen nog als diesel
Hyundai heeft stilzwijgend het motorenaanbod van de Santa Fe gehalveerd: de auto is er nu alleen nog met een dieselmotor. Ook op andere gebieden is er steeds minder te kiezen.

Tot nu toe was de Hyundai Santa Fe er met de 2.4i GDI benzinemotor en de 2.2 CRDi-diesel, maar die eerste optie is nu geschrapt. Ook een handbak behoort niet meer tot de mogelijkheden, waardoor er op aandrijflijngebied nog maar één keuze te maken is: voor-, of vierwielaandrijving. Ook in de uitrustingsniveaus is drastisch gesneden: de luxe i-Catcher is de enige overgebleven optie.

De benzineversie was altijd de goedkopere van de twee, dus het schrappen van die motor is geen goed nieuws voor de vanafprijs van de Santa Fe. De 2.2 CRDi R i-Catcher Glacier staat nu voor 57.240 euro in de prijslijst, terwijl je voorheen al voor 40.495 euro eigenaar van zo'n SUV kon zijn. Met vierwielaandrijving kost de auto minimaal 60.235, het verbruik stijgt dan van 6,6 naar 6,8 liter op 100 km.

PRIVATE LEASE Hyundai Santa Fe

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.