Hyundai onthult Le Fil Rouge

De rode draad

Hyundai Le Fil Rouge Concept
Hyundai Le Fil Rouge ConceptHyundai Le Fil Rouge ConceptHyundai Le Fil Rouge ConceptHyundai Le Fil Rouge ConceptHyundai Le Fil Rouge ConceptHyundai Le Fil Rouge Concept
Hyundai heeft onder andere de nieuwe Santa Fe in Genève staan, maar het merk brengt ook deze Le Fil Rouge mee, een hagelnieuw studiemodel!

Volgens Hyundai is de Le Fil Rouge, wat 'de rode draad' betekent, een concept-car waarmee het merk laat zien welke designrichting het de komende jaren inslaat. In die nieuwe designtaal zitten volgens Hyundai ook diverse elementen uit het verleden verwerkt.

De proporties van het studiemodel zijn volgens Hyundai gebaseerd op 'de gulden snede', de wiskundige verhouding die in de natuur veel voor blijkt te komen. We zien een zilvergrijze concept-car met een lange wielbasis en korte overhangen aan zowel voor- als achterzijde. Let vooral op de grille, een designelement dat ongetwijfeld terugkeert op latere modellen van Hyundai.

Ook vanbinnen hebben de Hyundai-ontwerpers hun best gedaan. De Le Fil Rouge heeft een hypermodern binnenste, waarin een volledig digitaal dashboard, fraai vormgegeven stoelen en schermen het beeld bepalen. Wat de auto aandrijft, is nog even een geheim.

PRIVATE LEASE Hyundai

DirectLease
Hyundai i10 1.0i Comfort (5D/5H)
€ 298
 
DirectLease
Hyundai i20 1.2 MPI i-Motion (5D/5H)
€ 359
 
DirectLease
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100pk Comfort (5D/6H)
€ 409
 
DirectLease
Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort (5D/6A)
€ 479
 
DirectLease
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Comfort (5D/7A)
€ 619
 

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.