Hyundai doet ix35 en i20 in de aanbieding

Hyundai ix35
Hyundai heeft maar weer eens naar het aloude aanbiedingswapen gegrepen. Ditmaal vent het merk met de ix20 en de ix35 in de i-Magine trim.

Bij allebei de auto's is het voordeel 2.500 euro, dus de ix20 i-Magine is relatief het meeste voordeel te halen. De speciale uitrusting is gekoppeld aan de 1,4-liter benzinemotor. De meeruitrusting omvat parkeersensoren in de achterbumper, 16-inch lichtmetaal, een navigatiesysteem met 6,5-inch touchscreen, Bluetooth en een achteruitrijcamera. De auto kost 19.995 euro, waardoor de meerprijs voor deze vijf extra's beperkt blijft tot 500 euro.

De ix35 i-Magine heeft de 1.6 GDI benzinemotor onder de kap. Deze is er vanaf 27.795 euro. De meeruitrusting omvat hier parkeersensoren in de achterbumper, verwarmde stoelen voor en achter, een navigatiesysteem met 6,5-inch touchscreen, een premium audiosysteem met touchscreen en een achteruitrijcamera.

Overigens dienen we hierbij te vermelden dat Hyundai op de Salon van Genève de gefacelifte ix35 onthult. Deze i-Magine heeft nog het huidige model als basis.

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.