Heftige Ford Bronco aangekondigd

I believe I can fly

Ford Bronco teaser

Weinig platen stralen zoveel pret uit als een foto van een door de lucht zoevende auto. Al helemaal als die vliegende vierwieler ook nog eens een heftige versie van de nieuwe Ford Bronco lijkt te zijn! Ford plaatst op zijn Twitterpagina een eerste afbeelding van wat mogelijk een Raptorversie van de met retrodetails doorspekte Bronco is.

De nieuwe Ford Bronco arriveert pas in de lente van volgend jaar bij de Amerikaanse dealers, maar nu al laat Ford een foto zien van wat zeer waarschijnlijk een extra offroadwaardige en behoorlijk heftige variant van het model is.

De komst van een heftige Bronco-versie is natuurlijk totaal niet gek. De Bronco werd voor zijn onthulling al als spectaculaire Bronco R Concept getoond en Ford heeft daarnaast de neiging om modellen als de F-150 en Ranger te overgieten met een uitbundige Raptor-saus. Wat de machtige nieuwe Bronco-versie gaat aandrijven, is niet helemaal helder. Mogelijk lepelt Ford een geblazen zescilinder in de 'Bronco Raptor'. Onlangs doken de eerste spionageplaten op van een prototype dat niet alleen duidelijk hoger op zijn poten stond dan zijn reguliere broertjes en zusjes, maar ook nog eens van een behoorlijk uitgebouwde koets was voorzien.

Wat Ford precies van plan is met de Raptor-achtige Bronco, is dus nog even afwachten. Voor ons Europeanen maakt het allemaal ook weinig verschil. De Bronco komt voor zover bekend namelijk níet naar ons deel van de wereld.

PRIVATE LEASE Ford Bronco

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489
 
DirectLease
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 509
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 654
 

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.