Hebbes: facelift voor Range Rover Sport

Subtiele aanpassing voor Range Rover Sport

Hebbes: facelift voor Range Rover Sport
De huidige Range Rover Sport draait al weer sinds 2014 mee, dus leek het ze handig om de Sport op een facelift te trakteren. Onze spionagefotograaf wist de gefacelifte versie vast te leggen.

De foto's laten zien dat de gefacelifte Land Rover Range Rover Sport een nieuwe grille krijgt die platter zal zijn als zijn voorganger. Ook zien we een honingraat-design in de grille terug zoals we dat bij de SVR-concept zagen. Maar niet alleen de grille is aangepast, ook de voorbumper is onder handen genomen. De horizontale mistlampen zijn vervangen door verticale units die nu ook wat verder uit elkaar staan.

Op dit moment is het nog te vroeg om te kunnen zeggen wat de precieze veranderingen nou allemaal inhouden, zeker als het gaat om de eventueel vernieuwde aandrijflijn. Insiders verwachten dat dezelfde motoren beschikbaar blijven, waaronder de 3,0-liter V6 Diesel en de supercharged 5,0-liter V8 die maar liefst 502 pk levert. Die V8 vormt ook de basis voor de V8 die de volgende SVR gaat aandrijven.

De normale Range Rover Sport wordt in het eerste kwartaal van 2017 verwacht, het geüpdatete SVR-model volgt later.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.