Grootste Kia EV6 ter wereld in Nederland

Giant EV6: ruim 9 meter groot

Giant Kia EV6
Giant Kia EV6Kia Giant EV6Kia Giant EV6Kia Giant EV6Kia Giant EV6

De eerste exemplaren van de Kia EV6 rijden inmiddels rond, maar geen enkele EV6 is zo groot als het immense gevaarte dat Kia Nederland bij zijn hoofdkantoor in Breukelen heeft geparkeerd.

De warm ontvangen Kia EV6 is met zijn lengte van zo'n 4,7 meter bepaald geen kleine auto, maar hij moet het net als elke andere auto afleggen tegen het enorme gevaarte dat Kia Nederland bij zijn hoofdkantoor in Breukelen heeft neergezet.

Maak kennis met de Giant EV6, een gigantische Kia EV6 die maar liefst 9,5 meter lang, 3,7 meter breed en 3,2 meter hoog is. De Giant EV6 is natuurlijk geen echte auto, maar is wel een tot in detail nagemaakte Kia EV6 in GT-Line trim die dient als promotieobject. De wielen van de in Runway Red gespoten auto meten maar liefst 43 inch.

Kia Giant EV6

Kia Giant EV6

Het is niet voor het eerst dat Kia een enorme auto bij zijn hoofdkantoor zet. Tien jaar geleden kwam de Nederlandse importeur namelijk al met de Giant Picanto, een auto die in 2017 werd vervangen door een enorme versie van het actuele model. Die Giant Picanto is nu op zijn beurt vervangen door deze rode EV6.

Video

PRIVATE LEASE Kia EV6

Kia
Kia EV6 58kWh Air (5D/CVT)
€ 729
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.