Gordon Murray Automotive komt met mildere supercar

Tandje minder

Gordon Murray Automotive T.50

Gordon Murray Automotive kennen we van de extreme T.50 en de nog heftigere T.50 Niki Lauda. Het bedrijf  kondigt nu de komst van een nieuwe meer op comfort gerichte supercar.

Gordon Murray Automotive is het automerk van - je verwacht het niet - Gordon Murray onder wiens leiding het ontwerp van de legendarische McLaren F1 tot stand kwam. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert hij met Gordon Murray Automotive zijn eigen automobiele superlatieven. De T.50 was de eerstgeborene van het bedrijf, een heftige scheurneus die in de vorm van de T.50 Niki Lauda een nog intensere circuitversie kreeg. Binnenkort bewijst Gordon Murray Automotive dat het allemaal ook wel een tandje minder kan.

Het bedrijf kondigt namelijk de komst aan van een nieuw model die je los moet zien van de T.50. Het gaat dus niet om een variant daarvan. Gordon Murray Automotive omschrijft hem als zijn 'tweede nieuwe model'. Wat je ervan kunt verwachten? Heel wat, als het aan Gordon Murray Automotive ligt. Het bedrijf noemt de auto namelijk "belangrijk en een game-changer." Dat zouden wij natuurlijk ook zeggen. Belangrijk is dat het Engelse merk de nieuwkomer omschrijft als een Supercar GT. Reken dus op een model dat ook andere aspecten dan puur heftige prestaties hoog in het vaandel heeft staan.

(Afgebeeld: Gordon Murray Automotive T.50)

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.