Goed nieuws voor toeleverancier PSA en Renault

Meer orders voor noodlijdend bedrijf

GM&S
PSA Group en Renault hebben besloten meer orders te plaatsen bij de toeleverancier die met sluiting wordt bedreigd. Vorige week kwam het personeel nog in opstand, waarbij er onder andere machines werden gesloopt.

Vorige week gingen er nog snijbranders door machines en werden chemische tanks van 'explosieven' voorzien. Nu gaat het er iets vrolijker aan toe bij GM&S, want PSA Group en Renault, twee van de grootste klanten, hebben aangegeven meer orders te plaatsen.

Uit berichtgeving van Reuters blijkt dat PSA Group een verhoging van 2 tot 12 miljoen euro aan orders voor het bedrijf in petto heeft. Renault doet er 5 tot 10 miljoen euro bovenop. Het bedrijf dat onder andere bumpersteunen bouwt, moet dankzij de extra aanbestedingen dit jaar nog 25 miljoen euro omzet kunnen draaien. Dat zou genoeg zijn om een sluiting te voorkomen. Naast de twee Franse fabrikanten, de grootste klanten van GM&S, levert het bedrijf ook aan merken als Volkswagen, BMW, Nissan en Ford.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.