Gesnapt: Renault 'Captur Coupé'

Ook Renault aan de Coupé-SUV

Spyshots Renault Captur 'Coupé'
Spyshots Renault Captur 'Coupé'Spyshots Renault Captur 'Coupé'Spyshots Renault Captur 'Coupé'Spyshots Renault Captur 'Coupé'Spyshots Renault Captur 'Coupé'
Onlangs liet Renault weten dat het eind augustus een nieuwe cross-over presenteert tijdens de Moscow International Motor Show. Het lijkt er sterk op dat we die nieuwe hoogpotige nu in beeld hebben!

Er duiken vandaag foto's op van een hagelnieuwe cross-over van Renault, een auto die de vorm aanneemt van de tegenwoordig zo in opkomst zijnde 'SUV Coupé'. Een cross-over met een sterk aflopende daklijn dus. Bij de eerste aankondiging meldde Renault dat de nieuwkomer in eerste instantie op de Russische markt wordt gebracht, maar later ook elders beschikbaar zal komen.

De auto blijkt minder 'Russisch' te worden dan aanvankelijk gedacht. De nog naamloze Coupé-SUV komt in het C-segment te opereren en gaat waarschijnlijk als sportiever alternatief voor de Kadjar dienen. Meer duidelijkheid volgt spoedig.

PRIVATE LEASE Renault Captur

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (56) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.