Gesnapt: Hyundai i30 Fastback

Nieuwe vorm voor i30 in levenden lijve

Gesnapt: Hyundai i30 Fastback
Gesnapt: Hyundai i30 FastbackGesnapt: Hyundai i30 FastbackGesnapt: Hyundai i30 FastbackGesnapt: Hyundai i30 FastbackGesnapt: Hyundai i30 Fastback
Op deze spionagefoto's zien we voor het eerst de Hyundai i30 Fastback in actie!

Eerder dit jaar verschenen er foto's van een productpresentatie van de Hyundai i30. Daarop was te zien dat er op den duur een Fastback-versie van de auto zal verschijnen. Tot op heden hadden we daarvan nog geen beelden, maar daarin komt vandaag dus verandering.

Zoals verwacht is de i30 Fastback een strak gelijnde vijfdeurs met een langzaam aflopende daklijn. Logischerwijs krijgt de auto gewoon dezelfde neus als de hatchback en de Wagon. Helaas is de achterkant nog dermate ingepakt, dat we de nieuwigheden daar moeilijk kunnen spotten. Het lijkt erop dat de auto vrij scherp gevormde achterlichten krijgt, met daarboven een hoog opstaande rand in de achterklep.

De Fastback laat nog wel even op zich wachten, want op de presentatiefoto's is te lezen dat de auto voor volgend jaar op de planning staat. Mogelijk kiest Hyundai voor de onthulling weer voor de autosalon van Genève, zoals het dit jaar met de nieuwe i30 Wagon deed.

PRIVATE LEASE Hyundai i30

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.