Gelekt: BMW 8-serie Concept

Nieuwe topcoupé verschijnt te vroeg

BMW 8-serie gelekt
Later vandaag trekt BMW zelf het doek van de 8-Serie Concept, maar het splinternieuwe studiemodel is nu al op internet verschenen.

Het Franse Challenges.fr heeft zich ongetwijfeld in de tijd vergist, de website zette namelijk vandaag al de 8-Serie Concept online die BMW later vandaag pas officieel de wereld in stuurt.

De 8-Serie Concept is een studiemodel dat vooruitblikt op een grote, luxueuze en sportieve coupé waarmee BMW de Mercedes-Benz S-klasse Coupé wil treiteren. Het productiemodel moet volgend jaar daadwerkelijk op de markt komen. Het lijkt er sterk op dat de auto ook een dakloze broer krijgt, die versie verscheen immers al eens voor de lens van onze spionagefotograaf.

Onderhuids verwachten we techniek van vlaggenschip 7-serie tegen te komen. Eind jaren '80 was er al een coupé met de naam 8-serie, ook een model dat op techniek van de destijds actuele 7-serie (E38) leunde.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.