Gelekt (1): Renault Twingo!

Renault Twingo (gelekt)
Dankzij lekkage in Duitsland kunnen we je nu al drie belangrijke primeurs van morgen laten zien. Ten eerste: de Renault Twingo!

Uiteraard gaat dit nog slechts om een gelekte foto, dus we kunnen je geen details over de auto melden. In de afgelopen periode werd echter al wel duidelijk dat de nieuwe Twingo achterwielaandrijving en de motor achterin krijgt.

De nieuwe Twingo is een ontwerp van Laurens van den Acker. De auto deelt z'n basis met de Smart Forfour, die voor later dit jaar op de rol staat. Ook die auto krijgt achterwielaandrijving en de motor achterin.

De Twingo komt in de eerste instantie waarschijnlijk alleen met benzinemotor(en) beschikbaar, we rekenen hierbij op de 0.9 TCe. Komende nacht kunnen we je meer vertellen over de nieuwe Renault Twingo en hebben we de officiële beelden voor je.

Naast deze Twingo hebben we nu ook al de 2-serie Active Tourer en de Peugeot 108 voor je!

*** Update ***

Inmiddels zijn er via de website Carscoops drie nieuwe afbeeldingen van de Twingo opgedoken, waardoor het uiterlijk nu weinig geheimen meer kent... Inmiddels laat de eerste door Renault vrijgegeven afbeelding (afbeelding 5) zien dat de Twingo ook met open dak beschikbaar komt, een verwijzing naar het origineel.

PRIVATE LEASE Renault Twingo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (77) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum