Gefacelifte Suzuki S-Cross duikt op

Opvallend nieuw front voor S-Cross

Suzuki SX4 S-Cross
Suzuki's SX4 S-Cross draait ongemerkt alweer bijna drie jaar mee. Indiase media hebben de stevig gefacelifte auto te pakken weten te krijgen.

Eerder al konden we een enkele afbeelding laten zien van de gefacelifte SX4 S-Cross. Nu hebben we dankzij Indianautosblog.com de complete auto in beeld.

Het is duidelijk dat de Japanner een compleet nieuw front krijgt met een opvallende grille, voorzien van verticale spijlen en nieuwe luchtunits aan weerszijden daarvan. Aan de achterzijde zien we subtielere wijzigingen. Hier lijken slechts de bumper en de lichtunits onder handen genomen te zijn.

We verwachten dat de 140 pk sterke 1,4-liter metende viercilinder Boosterjet turbomotor - die ook in de Vitara S een plek heeft gekregen - zijn weg naar het S-cross-front gaat vinden. Dat zal eveneens betekenen dat een benzine drinkende S-Cross voor het eerst ook met handgeschakelde zesbak leverbaar komt.

PRIVATE LEASE Suzuki S-Cross

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.