Geen gratis Superchargers voor Tesla Model 3

Gratis gebruik Superchargers zou prijs opdrijven

Tesla Model 3
Wie een Model S voor de deur heeft staan kan gratis gebruikmaken van Tesla's Supercharger-netwerk. Het lijkt erop dat kopers van een Model 3 niet op die wijze in de watten worden gelegd.

Dat zou Elon Musk gezegd hebben tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Tesla. Volgens Tesla's topman "[...] kost gratis laden via het Supercharger netwerk geld voor Tesla." Het loskoppelen van die gratis service van de Model 3 zou de auto betaalbaar kunnen houden. Musk gaf daarmee een reactie op een bezorgde Model S-rijder die zich afvroeg of de Supercharger-stations de aanwas van Model 3's wel aankunnen.

Bovenstaande betekent overigens niet dat je met de Model 3 nauwelijks lange afstanden rijden kunt. Volgens Musk krijg je als Model 3-rijder "geen onbeperkt gratis toegang tot het Supercharger netwerk, tenzij je een pakket bestelt." Overigens is de Model S niet de enige Tesla waarmee je gratis gebruik kunt maken van het Supercharger-netwerk. Ook de Model X - de gevleugelde SUV van het merk - heeft dat privilege.

PRIVATE LEASE Tesla Model 3

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (84) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.