Frivooltje: Peugeot 108 Tattoo Concept

Peugeot 108 Tattoo concept
Peugeot 108 Tattoo conceptPeugeot 108 Tattoo conceptPeugeot 108 Tattoo conceptPeugeot 108 Tattoo conceptPeugeot 108 Tattoo conceptPeugeot 108 Tattoo conceptPeugeot 108 Tattoo concept
Peugeot heeft met tattoo-artiest Xoil de handen ineengeslagen om vervolgens deze 108 Tattoo Concept te presenteren, een extra vrolijke uitvoering van de gloednieuwe 108.

Bij z'n introductie zagen we de 108 al voorbij komen met zo nu en dan wat guitig stickerwerk. Deze 108 Tattoo Concept heeft tijdelijk als huid gediend voor tattoo-kunstenaar Xoil. Het resultaat is een goudkleurige 108 die voorzien is van wat lijnen, blokjes, een leeuwenkop op het dak en, jawel, een bijna vierkant ogend wiel.

De leeuwenkop op het met leer beklede dakje van de 108 is een verwijzing naar het Peugeotlogo zoals dat in de jaren twintig gebruikt werd. Ook het interieur van de kleine Fransman is onder handen genomen. Er is veelvuldig gebruik gemaakt van leer. Zelfs het dashboard is met het spul bedekt en ook de motorkap schijnt er mee omhuld te zijn, al kunnen we dat laatste niet op de foto's terugzien. Peugeot noemt de 108 Tattoo een concept, en in hoeverre we hier ooit iets van op het asfalt zullen zien, is nog maar de vraag.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.