Ford Ranger nu in Europese trim

Eind dit jaar bij de dealers

Ford Ranger
De hagelnieuwe Ford Ranger kennen we al even, maar niet eerder zagen we de pick-up in Europese trim. Tot vandaag, want in Frankfurt staat-ie in de schijnwerpers.

In maart dit jaar zagen we de nieuwe Ranger al voorbijkomen, maar in Frankfurt kunnen we snuffelen aan de Europese versie van het werkpaard.

In Nederland is de Ranger vanaf eind dit jaar beschikbaar met twee dieselmotoren. De 2,2-liter TDCi is met zowel 130 als met 160 pk te krijgen. Boven aan de lijst komt een 200 pk sterke 3,2-liter vijfcilinder te staan. De Ranger kan een plas water van 80 centimeter diep moeiteloos doorkruisen. De totale bodemvrijheid bedraagt 23 centimeter en de aan- en afloophoek bedragen respectievelijk 28 en 25 graden.

De Wildtrak-versie is het topmodel op de lijst. Hij krijgt een trapeziumvormige grille, extra luchtopeningen en speciale glanzende details mee. Mistlampen, 18-inch lichtmetaal en Wildtrak-stickers zijn aanwezig om deze topversie te onderscheiden van z'n minder extravagante broeders.

Tegen het einde van 2015 staat de Ford Ranger bij de Nederlandse dealers. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.