Ford Bronco staart je aan

Klaar voor debuut

Ford Bronco teaser

Deze maand gaat het toch écht gebeuren: Ford komt met een nieuwe Bronco. Voordat de auto in zijn geheel wordt gepresenteerd, stuurt Ford via zijn sociale kanalen nog een stel foto's van de nieuwe offroader de wereld in.

Al jaren gingen er geruchten dat Ford modelnaam Bronco uit de mottenballen zou trekken en in 2016 werd eindelijk officieel aangekondigd dat er inderdaad een nieuwe Bronco in het vat zat. De Bronco, onder meer bekend om zijn dubieuze rol tijdens een live uitgezonden vluchtpoging van voormalig American footballspeler en acteur O.J. Simpson, wordt op 13 juli officieel gepresenteerd.

De teaser bestaat ditmaal uit een zestal op Instagram geplaatste foto's die samen min of meer een geheel vormen. De designverwijzingen naar de oer-Bronco zijn overduidelijk. Net als zijn stamvader krijgt de nieuwe Bronco ronde koplampen, al zijn de huidige exemplaren voorzien van ledtechniek. De twee ledstrips die de ledringen doorklieven, zijn een knipoog naar de horizontale strip en de richtingaanwijzers in het front van de eerste in 1964 gepresenteerde Bronco. Eerlijk is eerlijk: dankzij de foto's die in maart dit jaar het internet op druppelden, kent de nieuwe Bronco wat design betreft geen grote verrassingen meer. Het wordt een relatief rudimentaire offroader die je moet zien als een concurrent voor auto's als de Jeep Wrangler. Daarnaast krijgt de nieuwe Bronco een broertje in de vorm van de meer 'lifestyle-achtige' Bronco Sport. Voor zover momenteel bekend is komt het nieuwe tweetal niet naar Nederland.

PRIVATE LEASE Ford Bronco

DirectLease
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Titanium (5D/6H)
€ 489
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 654
 

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.