Ford Bronco Riptide is hippe levensgenieter

Opengeknipt

Ford Bronco Riptide Concept
Ford Bronco Riptide ConceptFord Bronco Riptide ConceptFord Bronco Riptide ConceptFord Bronco Riptide ConceptFord Bronco Riptide ConceptFord Bronco Riptide ConceptFord Bronco Riptide Concept

Ford heeft met de nieuwe Bronco in razend populaire offroader in z'n Amerikaanse leveringsgamma, een model waarmee The Blue Oval zijn vizier gericht heeft op de Jeep Wrangler. De Bronco wordt als Riptide nog een stukje speelser.

Niets zo hip als met een stevige knot in je haar op een plank de surfen bedwingen, zeker niet als je dat ook nog eens aan de westkust van de Verenigde Staten kan doen. Ford mikt met deze Bronco Riptide Concept dan ook precies op vlotte jongens, meisjes en alles ertussenin die wel in zijn voor een potje 'West Coast Fun'.  Nauurlijk dient de auto een heel ander doel. Ford wil met de bijzonder aangeklede Bronco vooral laten zien welke accessoires het voor de Bronco in huis heeft.

Bij een normale Bronco kun je de portieren verwijderen en bij de Bronco Riptide heeft Ford er voor gekozen om de reguliere deuren te vervangen voor een stel wegklapbare buizen. Niet alleen de portieren ontbreken, Ford heeft ook de dakpanelen uit de Bronco gehaald. Erboven zit een rek waar je twee surfplanken op kunt bevestigen. De Velocity Blue gespoten Bronco heeft eenvoudig schoon te maken vinyl-bekleding die in een combinatie van zwart en grijs is uitgevoerd. De vloer in de Bronco Riptide is van rubber, ook dat is natuurlijk makkelijker schoon te maken dan stof.

Ford Bronco Riptide Concept

Ford Bronco Riptide

Ongeacht of je de Bronco daadwerkelijk vaak op het strand gaat zien, is deze Riptide best een jolige verschijning. Helaas heeft Ford nog altijd geen plannen om de Bronco naar Europa of Nederland te halen. Ook de gelijk met de Bronco onthulde Bronco Sport komt niet naar Europa, hetzelfde geldt voor de Maverick die Ford kort geleden aan zijn Amerikaanse leveringsgamma toevoegde.

PRIVATE LEASE Ford Bronco

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.