Extra hardcore Jaguar XKR-S draait warm op de Ring

Jaguar XKR-S Track Pack
Jaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track PackJaguar XKR-S Track Pack
Jaguar werkt aan de overtreffende trap van de XK: een gestripte, extra pure versie van de XKR-S. En wij hebben daar spyshots van!

De Jaguar XK is al een behoorlijk snelle jongen, de XKR is nog een stuk sportiever en met de XKR-S kom je al in supercarterritorium. Kan het nog harder? Jazeker, met een circuitklare versie van de XKR-S, die we nu het Track Pack noemen. Jaguar heeft namelijk aangegeven aan een concurrent voor de BMW M3 GTS en de Porsche GT3 RS te werken, en onze spionagefotograaf heeft die auto gespot op de Nürburgring.

Dit testmodel is nagenoeg wars aan de camouflage, dus zien we duidelijk de aerodynamische upgrades in de vorm van een gewijzigde voorbumper en een fikse achterspoiler. En daar blijft het niet bij, want er is in deze hardcore XKR-S geen achterbank te vinden, maar wel een stel racestoelen, een rolkooi en een systeem voor brandbestrijding. Of er ook een motorische aanpassingen aan de orde zijn, is vooralsnog niet bekend. Wel weten we dat er slechts 100 exemplaren van deze pure roofkat komen.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.